Ajankohtaista

Puheenjohtaja vaihtuu

Hyvät karavaanariystävät

Ilmoitin kolme vuotta sitten syyskokouksessa, että en jatka puheenjohtajana enää kuin sen kauden loppuun eli vuoden, jona aikana on syytä etsiä yhdistykselle uusi puheenjohtaja. Kuitenkaan tuon vuoden aikana puheenjohtajaehdokasta ei löytynyt, joten suostuin "pitkin hampain" vielä yhteen kaksivuotiskauteen ilmoittaen, että se on ehdottomasti viimeinen kausi.

Nyt tuo kaksi vuotta ovat päättymässä ja kun olen kuullut, että seuraajaehdokaskin on löytymässä (syyskokoushan sen lopullisesti päättää) koen olevani oman osuuteni tehnyt yhdistyksen puheenjohtajan tehtävässä. Muutoin tulen olemaan mukana ns. rivijäsenenä yhdistyksessämme toimien mm. isäntänä, talkoissa ym. tehtävissä, en kuitenkaan hallituksessa enkä aluetoimikunnissa.

Siksi ilmoitan nyt virallisesti, että luovun yhdistyksen puheenjohtajan tehtävästä tämän syyskuun viimeisenä päivänä, jonka jälkeen loppuvuoden hoitaa varapuheenjohtaja Risto Järvikallio. Ristolle hyvänä apuna loppuvuonna on sihteeri, jonka hallussa kaikki toiminnan suunnitteluun liittyvät asiakirjat ovat pidemmältä ajanjaksolla. Ja myös Ristolla itsellään kuin myös muilla hallituksen jäsenillä pitäisi olla viime vuosien aineisto sähköpostissaan, ellette ole hävittäneet niitä. Syyskokous valitsee puheenjohtajan seuraavalle kaksivuotiskaudelle alkaen vuoden 2020 alusta.

Tämä poikkeuksellinen ajankohta luopumiselleni johtuu puhtaasti ja ainoastaan siitä, että koska en ole enää ensi vuonna enkä myöhemminkään puheenjohtajana, katson olevani väärä henkilö tekemään ensi vuoden ja pidemmänkin ajan toimintasuunnitelmaa, koska en ole sitä vastuullisena toteuttamassakaan. Mitään dramatiikkaa tähän päätökseeni ei liity, joten asiasta on turha spekuloida sen enempää. Syyn olen rehellisesti kertonut tässä ja se on ainoa totuus asiassa.

Toki olen valmis kysyttäessä vastaamaan oman näkemykseni mukaan asioista ja pyydettäessä myös auttamaan vajavaisten kykyjeni mukaisesti. En kuitenkaan edusta yhdistyksen näkemystä enää tämän syyskuun jälkeen.

Esitän mitä parhaimmat kiitokset kaikille yhteiseen työskentelyyn tämän lähes kymmenen vuoden aikana osallistuneille ja toivon mitä parhainta menestystä uusille vastuuhenkilöille ja koko jäsenistölle sekä hyville yhteistyökumppaneille.

Jouko Ahonen
Puheenjohtaja 1/2010 - 9/2019

Kausikortit

Kausikortin voi lunastaa vain alueiden toimistoilta maksamalla kortin hinnan ja allekirjoittamalla kausikorttisopimuksen.

Hietasaaren

isäntävuoroja (korvausta vastaan) voi varata Virpi Järvikalliolta numerosta 040 756 5480 tai sähköpostilla virpi.jarvikallio[at]pp.inet.fi

SF-Caravan Keski-Suomi ry:n karaokemestaruuskilpailu 2019

 

Nuoret alle 16 vuotiaat:

 1. Voimala Eveliina
 2. Holm Laura-Kaisa
 3. Karhulahti Iina

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naiset 16-59 vuotiaat:

 1. Karhulahti Marjo
 2. Meriläinen Pia
 3. Voimala Emilia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naiset yli 60 vuotiaat:

 1. Kolehmainen Merja
 2. Nyrönen Eija
 3. Kunelius Irma

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Miehet 16-59 vuotiaat:

 1. Karhulahti Kim
 2. Blå Pekka
 3. Manner Janne

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Miehet yli 60 vuotiaat:

 1. Pusa Tapani
 2. Andersin Matti
 3. Vuorenmaa Juha